Marc Antoine a trüffelek és a pralinék nagymestere. A svájci-német
cég, Confiseur Läderach 1962 óta készít svájci receptúrák alapján nemcsak
csokoládékat, hanem süteményeket is. A er "Läderach - csokoládécsalád"
három márkát foglal magába, a Läderach Chocolatier Suisse-t, a Läderach
Professionalt és az általam most kóstolt Marc Antoine csokikat.
Jelenleg a kicsinek nem mondható csokoládéműhely széles
repertoárjából a kezemben tartott csokoládé egy 52 %-os étcsokoládé kandírozott
gyömbérrel.
A csomagolása tetszetős, fehér papírdoboz belül vékony
celofánnal, amelyen keresztül bepillantást nyerhet a vásárló a középmély barna,
és a halványsárga, egyenletesen elszórt gyömbérdarabkák által díszített csokoládératáblára.
Selymes tapintású, keményen, tompán roppanó, nehezen olvadó.
Ha végre elolvad a szájban, akkor viszont bársonyos érzetű. Nem ragad, nem
tömény.
Illata kakaós, közepesen intenzív. A gyömbér jól roppan.
Picit csíp, de egyébként kellemes. Közepes hosszúságú, a legvégére marad a
gyömbér.
Jó csokoládé, de nem túl széles az ízskálája. Forrócsokinak viszont
nagyon jó (még rizstejjel is)!
Minősége: jó (+)
Megvásárolható: Csokissimo
100 g/ 1980 Ft
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése