A csoki nevével fémjelzett, 2004-ben indult spanyolországi
kézműves manufaktúra elkötelezett híve az organikus termesztésnek. Ez csoki és
más alapanyagok tekintetében is jellemző rájuk. A köztudottan finom, aromás
dominikai, Trinitario kakaófajtával készülnek a csokoládéik. Eddig én csak ezt
az egy csokoládét kóstoltam tőlük, de ez is mutatja igényességüket.
Egyszerű, praktikus a csomagolása. Tréfásan szerepelnek
rajta a csokoládé betűi. Színe a beltartalomra, vagyis a zöld ánizsra utal. A
tábla fényes, középmély barna (56%-os kakaótartalomnak megfelelő) olvadó,
egyedi módon kockázott, logózott. Ez a formavilág nagyon tetszik. Roppanása
kissé tompa.
Illata mélyen kakaós, kicsit ánizsos. Textúrája lágy,
szintén jól olvadó. Az ánizs egyáltalán nem uralkodik el a karakteres csokin.
Nagyon jól érezhető finom kesernyéje, kakaós aromái. Finom savak és kellemes
csersavasság jellemzi, ami leginkább a végén jön.
Minősége: nagyon jó
Megvásárolható: Csokoládénet
70 g/ 1185 Ft
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése