Avagy, ha úgy jobban tetszik csokoládé szalámi. Ki hogy
ismeri, szereti, nevezze akképpen! A csokikolbász felfutásában nagy szerepe volt
a Keserédesnek. Nem véletlen, hogy e terméken is Wagner Bea ajánlását látjuk.
(Ha jók az információim, akkor Horváth János, vagyis az Illa Csokoládé hivatott
továbbvinni a Keserédes eme termékét.)
A kolbászként felfüggeszthető nassolnivalót nem könnyű
kibontani, de megéri a macera. A szép mintázatú csomagoláson belül még egy
vékony kis fólia az igazából, amivel meggyűlhet a bajunk, de, ha ügyesek
vagyunk hamar hozzáférünk a tömény desszerthez.
Illata intenzíven pálinkás és kakaós. Ízében jól lehet
érezni szinte minden összetevőjét. A Sao Thomé-ból származó csokialapanyag pici
füstössége mellé a meggypálinka is azonnal felsorakozik. Ezt a konstellációt
már az Illa forrócsokik kapcsán is tesztelhettük. Most azonban még kiegészülnek az ízek a mazsola, az aszalt meggy és a keksz
ízeivel is, masszív anyaggá válva.
Jó ízű, közepes intenzitású és hosszúságú ez a „csoki”.
Igazi tévézéshezvaló csemege. Felszeljük, kitesszük tányérkára, majd seperc
alatt befalatozzuk. Nem olvadozunk az ízeitől, nem áradozunk róla, hanem egyszerűen
csak megesszük...
Minősége: jó (+)
Megvásárolható: jocsoki.hu (Ráday úti Csokibolt)
100 g/ 1000 Ft
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése