2012. február 28., kedd

Szántó Tibor Ecuadori gyömbéres

Szántó Tibor szinte már fogalom a szakmában. Területszelektált csokoládéit, különleges bonbonjait 2006 óta készíti. Tudását folyamatos szakmai utazásaival igyekszik elmélyíteni és át is adja az érdeklődő közönségnek a méltán népszerű kurzusain.

Ecuadori csokoládéja a „megszokott” egyszerű, praktikus mégis elegáns csomagolás mögött bújik meg. Színe a 70 %-os kakaótartalom mély barna árnyalatait hordozza. Fénye talán lehetne kicsit tökéletesebb, de a csokoládé és a vele kombinált szárított gyömbér illata és íze kárpótolja a kóstolót ezen aprócska hibáért.

Illat, ízjegyei: finoman füstös, fahéjas, kevés mákkal és borssal a végén. Tompán roppan. Ízben csodálatosan harmonizál a csokoládé és a gyömbér fanyarkás-édes-csípőssége. Ez aztán biztosan jót tesz az emésztőrendszerünknek! A csokoládé savai finomak, kesernyéje elhanyagolható. Selymes összbenyomással és egy csipetnyi „Indiával” búcsúzik tőlünk.

Minőség: kiemelkedő!
Megvásárolható: Szántó Tibor műhelyében
70 g/ 1500 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése