2015. január 25., vasárnap

Illa Meggypálinkás csokoládé kolbász

Avagy, ha úgy jobban tetszik csokoládé szalámi. Ki hogy ismeri, szereti, nevezze akképpen! A csokikolbász felfutásában nagy szerepe volt a Keserédesnek. Nem véletlen, hogy e terméken is Wagner Bea ajánlását látjuk. (Ha jók az információim, akkor Horváth János, vagyis az Illa Csokoládé hivatott továbbvinni a Keserédes eme termékét.)
A kolbászként felfüggeszthető nassolnivalót nem könnyű kibontani, de megéri a macera. A szép mintázatú csomagoláson belül még egy vékony kis fólia az igazából, amivel meggyűlhet a bajunk, de, ha ügyesek vagyunk hamar hozzáférünk a tömény desszerthez.

Illata intenzíven pálinkás és kakaós. Ízében jól lehet érezni szinte minden összetevőjét. A Sao Thomé-ból származó csokialapanyag pici füstössége mellé a meggypálinka is azonnal felsorakozik. Ezt a konstellációt már az Illa forrócsokik kapcsán is tesztelhettük. Most azonban még kiegészülnek az ízek a mazsola, az aszalt meggy és a keksz ízeivel is, masszív anyaggá válva.

Jó ízű, közepes intenzitású és hosszúságú ez a „csoki”. Igazi tévézéshezvaló csemege. Felszeljük, kitesszük tányérkára, majd seperc alatt befalatozzuk. Nem olvadozunk az ízeitől, nem áradozunk róla, hanem egyszerűen csak megesszük...

Minősége: jó (+)

Megvásárolható: jocsoki.hu (Ráday úti Csokibolt)
100 g/ 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése